Wie zijn wij

Nina Kromhout, voorzitter Horlepiep

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik ook al een poosje bestuurslid en voorzitter geweest. Namens het bestuur doe ik mee in de activiteiten commissie. Die zorgt voor thema’s, affiches, versiering bij bals en workshops. Heel leuk en bevredigend om te doen. Ik woon in Harderwijk en heb 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Dus af en toe oppasoma. Daarnaast zit ik in het bestuur van De Rietmeen en ben ik daar vrijwilliger. Ik ben eens in de 14 dagen gastvrouw n ontvang de bezoekers, houd toezicht, schenk koffie e.d., zorg dat alles soepel en plezierig verloopt. Een leuke ‘job’op een heerlijke plek. Verder houd ik van wandelen, fietsen, lees en puzzel ik graag en ben ik et plezier bezig met creatieve textiele zaken: naaien, borduren, vilten.

Wilma ter Steeg, penningmeester Horlepiep

Henny van Donkersgoed, bestuurslid Horlepiep

Jetty Hijnberg, bestuurslid Horlepiep

Tia van Diest, bestuurslid Horlepiep

Sinds oktober 2020 ben ik bestuurslid van Horlepiep. Daarnaast zit ik ook in het bestuur van Apollo, Harderwijk. Van 1973 – 1991 was ik volksdansleider bij Horlepiep en gaf ik les aan verschillende groepen: beginners, gevorderden, ouderen, kinderen en demonstratiegroepen. Een mooie tijd was het met veel cursisten. Na 30 jaar niet meer gevolksdanst te hebben ( maar wel andere soorten van dans beoefend te hebben) ben ik in 2020 weer lid geworden bij Horlepiep. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we 3 kinderen en 8 kleinkinderen in de leeftijd van 9 tot 25 jaar. Ik heb 30 jaar bij Landstede gewerkt in verschillende rollen en ben sinds 2014 gepensioneerd. Mijn liefhebberijen zijn tuinieren, lezen, schrijven, wandelen, fietsen, kamperen, reizen, pianospelen en muziek maken met een van mijn kleindochters.